Restorani

Konoba Gušti poja
OIB 52282441063
Podšpilje, Podšpilje 4
https://www.facebook.
com/gustipoja
 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
MOB +385 91 897 6199

Konoba Gušti poja

Gušti poja mala je konoba koja je svoje mjesto pronašla u srcu otoka Visa okružena mirisom borova. Uređena u retro stilu, odiše ležernom atmosferom i predstavlja pravo utočište za posjetioce.
Hrana se priprema na bazi dnevne ponude u skladu sa svježim lokalnim namirnicama, a tradicionalna jela u novom ruhu postaju prave poslastice.
Vinska karta prezentira ukusna vina plavac i vugavu malog broja lokalnih vinara, sokovi su prirodni iz palete mediteranskog bilja, a za popodnevnu fjaku može se navratiti na kavu i kolač od rogača ili naranče.

Riblji restoran
OIB 01633538409
Komiža, Riva 17
https://www.facebook.
com/ribrestkom/photos
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
MOB 099 603 0000

Riblji restoran

Dragi gosti,
Zbog povijesti našeg otoka naša kulinarska filozofija stavlja naglasak na mediteransku hrvatsku kuhinju, ali uključujemo i utjecaj hrvatskih kontinentalnih regija. Zbog svog geografskog položaja, otok Vis i naša mala zemlja je uvijek bila mjesto susreta civilizacija, kultura, pa čak i carstva. Zato i jesu utjecaji Mediterana, srednje Europe, Panonije, Balkana i Bliskog Istoka isprepletene u hrvatskoj kuhinji.
Svi povijesni utjecaji: grčki, talijanski, austrijski, turski, mađarski i mnogi drugi u kombinaciji s hrvatskim autohtonim receptima i sastojcima pogodni su za stvaranje vrlo raznolike kuhinje.
Kuhar Vicko Fadić

NOVOSTI!

linija.jpg
Light rain

15.06°C

Komiža

Light rain
Vlaga: 67%
Vjetar: SSE u 7.2 METER/SEC