Prijevoznici

Milaneze Marine
OIB 77216255525
Komiža, Riva Sv. Mikule
www.watertaxi
komiza.com.hr
 
milaneze.komiza@
gmail.com
 
Mob: 0981772478

Milaneze Marine

Želite napraviti izlet brodicom iz Komiže do najpoznatijih destinacija na Visu i Biševu? Ili možda želite pronaći skrivena ali jednako lijepa mjesta u sklopu privatnog izleta? Izaberite Milaneze Marine! "Milaneze Marine", obrt za prijevoz putnika brodom, vl. Milan Maleš, mag. ing. osnovan je u Komiži 2013. godine. Trenutno raspolaže s dvije brodice; plastičnom brodicom za prijevoz ljudi s jahti u grad i ribolov te brzim i žestokim gumenjakom za privatne izlete, izlete do Modre špilje i plaže Porat na Biševu, Stinive i Zelene špilje.

Taxi Smile
OIB 86403375548
Podstražje, Postražje 10
www.vis-taxi.com 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 098 777 314

Taxi Smile

Taxi Smile Vas brzo i sigurno može prebaciti do bilo kojeg dijela otoka Visa. Lokalni vozači će uvijek znati gdje treba doći jer izvrsno poznaju otok. Brzi, pouzdani i uvijek na raspolaganju.

Royal Marine
OIB 97845030778
Komiža, Riva Sv. Mikule
www.rmc.com.hr 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: +385 91 145 4502

Royal Marine

Royal Marine Croatia je projekt braće Smolić koja se zalaže za drugačiju dimenziju maritimnog turizma, koji izlete organiziraju na gumenjaku britanskog porijekla. Gumenjak je kapaciteta od 12 putnika te 2člana posade. U ponudi imamo različite izlete: Posjet Modroj ili Zelenij špilji. Posjet uvali Stiniva. Izlet "Cave explorer" (Modra, Medvidina te Zelena špilja), te posjet otoku Brusniku.

Eleonora adventures j.d.o.o.
OIB: 56090932021
Andrija 5, Sveti Andrija
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 098 373 868

Eleonora adventures

Eleonora adventures je firma koja se bavi različitim vrstama aktivnosti na području Viškog arhipelaga. Ističemo se različitim pristupom turizmu i njegovom korištenju povećanje svjesnosti posjetitelja o važnosti očuvanja okoliša i vrsta u njemu. Bavimo se geoturizmom, birdwatchingom, te turizmom povezanim s botanikom, poviješću, kulturom i arheologijom. Zastupamo tradicionalni i održivi način turizma. Nudimo tradicijsko jedrenje i sudjelovanje u regatama tradicijskih brodova. U ponudi imamo jednodnevne izlete posjeta pučinskim otocima: Brusnik - Svetac, Brusnik - Jabuka, Sušac, Biševo - Modra špilja. Dvodnevni izleti: Brusnik - Svetac - Jabuka, Palagruža, Sušac, Lastovo. Također nudimo višednevne izlete.

PORAT obrt
OIB 94427223541
Komiža, Hrvatskih mučenika 5

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 0912713518

PORAT obrt

U trgovačko - ugostiteljsko - poljoprivrednom obrtu "Porat" naići ćete na suvenirnicu, vinoteku, cvjećarnicu i darovni dućan, odakle možete ponijeti uspomenu iz Komiže za Vaše najdraže. Osim šarolike ponude suvenira i darova, možete iznajmiti scooter ili automobil, na poludnevnoj, dnevnoj i višednevnoj bazi, kako bi mogli nesmetano razgledati otok i ljepote Geoparka Viški arhipelag.

Motorni brod Edi
OIB 24947731910
Komiža, Tina Ujevića 4

vinkomardesic@
yahoo.com
 
Mob: 091 648 0562

Motorni brod Edi

Motorni brod Edi, radi u turističke svrhe ali i po narudžbi za prijevoz učenika, studenata te ostalih većih skupina na izlet. Motorni brod Edi ima dimenzije: 25m dužine i 6m širine. Putna brzina je 10nm. Kapacitet broda je max 128 osoba. Donja paluba ima 8 komodnih stolova, te jedan veliki na pramcu. Brod posjeduje opremljenu kuhinju, za pripremu i pečenje hrane. Putnici dobivaju gotov obrok tijekom izleta, serviran na stolovima na palubi. Na gornjoj palubi (sundeck) nalaze se ležaljke za sunčanje koje su na raspolaganju putnicima kroz cijeli izlet. Brod posjeduje muški i ženski wc s tušem. U ponudi nudimo: Izlete s ručkom i izlete bez ručka. Izleti su osmišljeni po principu povezivanja dva otoka Hvara i Visa, te razmjeni posjetitelja s jednog otoka na drugi. Najaktivniji izlet koji nudimo jest: startna točka u Hvaru, prolazak kroz Paklene otoke koji su spomenik prirode u kategoriji značajnog krajobraza, vožnja prema Ravniku, drugom spomeniku prirode u kategoriji značajni krajobraz, na kojem se posjećuje Zelena špiljakoja je također spomenik prirode. Put se nastavlja ka Modroj špilji, zaštićenoj kao spomenik prirode odakle se posjećuje Komižu, ruča na brodu za vrijeme boravka u Komiži, nakon čega je povratak u matičnu luku. U mogućnosti smo ploviti u Viškom arhipelagu, po angažmanu naručitelja uz prethodnu najavu. Brod je drveni i ugodan za plovidbu.

Kaukal excursions
OIB 98278943678
Komiža, Riva Sv. Mikule
www.kaukal-excursions.com 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 098 929 9746

Kaukal excursions

Obrt Kaukal bavi se nautičkim turizmom dugi niz godina, te naše usluge i ponude obogaćujemo i te uzdižemo iz godine u godinu. Brzim gliserom, kapaciteta do 12 osoba, u mogućnosti smo pružiti bilo koju vrstu usluge po Vašoj želji. Među osnovnim ponudama ističemo tri najatraktivnije. Izlet oko otoka Visa u trajanju od 8h, koji uključuje i interpretaciju geolokaliteta Kamenice, kao i obilazak uvale Stiniva koja spada pod kategoriju zaštite- značajni krajobraz. Obilazak se nastavlja ka Zelenoj špilji te uvali Stončica gdje se i ruča, Rogačić i Oključina. Druga ponuda je Izlet oko otoka Biševa, koji uključuje obilazak Modre i Medvidine špilje te posjet mnogim podvodnim špiljama Biševa. Treća opcija izleta jest obilazak geolokaliteta Brusnik i Svetac (Sv. Andrija).

Ames trips - Komiža
OIB 17144962987
Komiža, Riva Sv. Mikule

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 091 390 3333

Ames trips - Komiža

Ames izleti, nudi jedne od najsadržajnijih izleta brodom na Visu. Puno dobre i opuštene atmosfere, glazbe, jela, interesantnih priča o otoku i kristalno čistog mora. Što više možete poželjeti za dobar odmor? Obitelj Ivčević svojim gostima pruža potpuni užitak koji im se godinama vraćaju. 2016. godine dobili su prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice, Čovjek ključ uspjeha u turizmu. Osim Amesa u ponudi imaju i brod Galijula kojim rade transfere Hvar-Vis-Hvar i jedan manji brod kojim se mogu posjetiti sve plaže i romantične uvale Visa.

Comissa speedboat transfers

Komiža, Riva Sv. Mikule
www.comissa.hr 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 097 634 1674

Comissa speedboat transfers

Comissa, obrt za prijevoz putnika, vlasnika Josipa Fiamenga, nova je ponuda otoka Visa. Raspolažemo s dva gumenjaka kapaciteta do 6 osoba. U ponudi imamo različite vrste izleta, ovisno o upitima posjetitelja. Cilj nam je prenijeti znanje o geobaštini Viškog arhipelaga jedinstvenoj na Jadranu. S ponosom nudimo posjet brojnim spomenicima prirode kao što su Modra i Medvidina špilja na Biševu, otoku Jabuci, otoku Brusniku te Zelenoj špilji na otočiću Ravniku koji također spada pod zaštićena područja u kategoriji značajnog krajobraza, kao i naša najpopularnija uvala Stiniva. Ovisno o Vašim upitima, djelujemo i osiguravamo Vaš boravak u Viškom arhipelagu što ugodnijim i zanimljivijim.

Temun
OIB 55388278583
Vis, Uvala Milna 4
www.visseaadventure.com 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 0989135272

Temun

Naš cilj je odvesti vas daleko od mainstream turizma i pokazati vam neka skrivena mjesta za prave avanture i ljubitelje prirode, nešto drugačije. Čak i na vrhuncu ljetne sezone možete biti sami okruženi zapanjujućim krajolikom dok uživate u ronjenju, usredotočeni na veslanje ili pješačenje. Osvježenje naše ponude je istraživanje na stand-up vesla oko udaljenih nenaseljenih dijelova otoka. Također, možemo pružiti sve vrste aktivnosti na moru kao što su: jedrenje, špilja hopping, snorkeling, sup yoga, wake ukrcaj, skokovi, skakanje na plaži, sportsko katamaran jedrenje, jedrenje na dasci. U našoj ponudi sudjeluju i grupne i privatne ture oko otoka.

Zdenkica rent a boat

Dobrodošli! Ja sam Toni Jončić, vlasnik obrta za iznajmljivanje brodova “Zdenkica”. Radimo na kvaliteti usluga koje nudimo kako bi naši gosti bili zadovoljni. Iznajmljujemo tri broda dužine 4,60 m i nudimo brze taxi usluge brzim brodom.
Ja sam skipper na brzom taxi brodu jer vjerujem da najbolju uslugu može ponuditi netko tko radi sam za sebe. Brodovi su kvalitetno opremljeni što znači da ukoliko se odlučite na iznajmljivanje broda kod nas uz njega imate osiguran i ručni hladnjak, skale koje olakšavaju izlazak iz mora, tendu na brodu koja pruža hlad cijeli dani i najbitnije od svega, nove pouzdane vanbrodske Honda motore od 5 ili 10 ks.
Ukoliko se odlučite za brzi taxi brod, nudimo Vam razne destinacije, a dogovaramo se i po želji gostiju. Nadamo se da ćete se odlučiti isprobati našu flotu. Srdačan pozdrav iz prekrasne i sunčane Komiže!

NOVOSTI!

linija.jpg
Light rain

15.06°C

Komiža

Light rain
Vlaga: 67%
Vjetar: SSE u 7.2 METER/SEC