Ostali

Udruga Islomania
OIB 97989393686
Vis, Uvala Milna 4
http://islomania.hr/ 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 091 892 6129

Udruga Islomania

Islomania je neprofitna udruga za ljude koji su zaljubljeni u more i otoke. Udruga Islomania educira i priprema svoje članove za vještine potrebne za uživanje u rekreativnim aktivnostima. Organizira tečajeve, prezentacije, exibicije i radionice kako bi promovirala ekološku svijest, zaštitu okoliša, kulturnu baštinu, obnovljive izvore energije i prije svega zdrav život. Naša premijerna sportska aktivnost je SUP, koja je vrsta meditacije u pokretu i odličan način za upoznavanje mora na otoku. Lako ga je naučiti, sve što morate učiniti je zadržati ravnotežu, veslo i uživati. Naučit ćemo vas o lokalnim vjetrovima i strujama, najboljim mjestima za veslanje i sigurnost na moru.
Islomania će također provoditi projekte usluga zajednice kao što su obalna čišćenja pomoću SUP-a i javne svijesti i edukativne kampanje o sigurnosti SUP i surf etiketi.

Alma Čače
OIB 39592295945
Split, Poljička cesta 25
www.almacace.artweb.com  
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mob: 098 903 1491

Alma Čače

Alma Božanić Čače završila je 1995. godine u Splitu školu primijenjenih umjetnosti i dizajna. Upisala je Akademiju likovnih umjetnosti u Splitu (UMAS), odsjek za vizualne umjetnosti i restauraciju te diplomirala 2001. godine.
U nekoliko navrata održala je nekoliko radionica, pripremila je 16 samostalnih izložbi i sudjelovala na 16 skupnih izložbi.
Članica je udruga HULU i KUST.
Slikarstvo je njezino zanimanje, a od 2012. ima status slobodnog umjetnika.
Živi i radi u Splitu.
U nizu motiva i predmeta prevladavaju pejzaži rodne Komiže i čarobna putovanja u svijet mašte gdje se reflektira otočna baština, kao i vlastita potraga u kojoj se nalazi sve manje figuralnih skladbi i portreta. Kreirajući djelomično i tradiciju apstraktnog ekspresionizma, Alma Božanić Čače također traži svoju matricu apstraktnog uzorka koji je kompatibilan s njezinom osobnošću i suptilnim promjenama unutarnjih stanja tijekom samog slikarskog procesa.

NOVOSTI!

linija.jpg
Light rain

15.06°C

Komiža

Light rain
Vlaga: 67%
Vjetar: SSE u 7.2 METER/SEC